Onze diensten

Wij maken uw event uniek.
Onze professionele teams doen er alles aan om u een attente en persoonlijke service te garanderen. Wij bieden u alle ondersteuning die u nodig hebt, en dat zowel in de planning als op de grote dag zelf.
Wij denken uw event volledig op maat uit, met een decoratieservice die zelfs uw strengste eisen inlost.

Bruiloft
De mooiste dag van uw leven. Drink, receptie, gastronomisch diner, walking buffet buiten, … Wij bieden u talloze oplossingen op maat van uw wensen, waarin sfeer en verfijning centraal staan. U mag op beide oren slapen: dankzij onze professionele aanpak, ervaring en toewijding maken wij van uw bruiloft een groot succes.

Walking dinner
Deze formule leent zich voor diverse events en staat garant voor een heel gemoedelijke sfeer waarin iedereen naar wens zijn bord kan samenstellen. Afhankelijk van uw thema bieden wij een gevarieerd aanbod buffetten of kraampjes met traditionele of creatieve bereidingen die kwaliteit, verfijning en versheid verenigen, voor voldoende hoeveelheden en een weloverwogen prijs.

Cocktail
De genodigden genieten rechtopstaand van het event en doen zich te goed aan champagne, hapjes, glaasjes, bordjes, … En dat alles in een stijlvolle en relaxte sfeer.

Diner
De ideale keuze om uw genodigden op een verfijnde en gastronomische manier te verwennen, op de plaats van uw keuze. Onze koks werken met veel plezier aangepaste menu’s voor u uit.

Communie
Voor elke grote gelegenheid en ceremonie bieden wij een reeks menu’s op maat van uw wensen. Wij verenigen vakkennis en discretie zodat deze gebeurtenis werkelijk onvergetelijk wordt.

Productlancering
Een inauguratie, de lancering van een nieuw product, een vernissage, … Wij stellen alles in het werk om van uw event een succes te maken.

Verjaardag
Ontspan. Wij zorgen voor alles, in alle discretie, zodat u met volle teugen van uw feest en uw genodigden kunt genieten. Wij bieden complete formules voor elk moment van uw verjaardag.

Bedrijfsfeest
Een personeelsfeest, de verjaardag van het bedrijf of een grote gebeurtenis om te vieren … Wij worden uw bevoorrechte partner om te garanderen dat uw event een succes wordt. Wij bieden talloze formules die naar wens moduleerbaar zijn.

Barbecue
Wij zorgen voor alles ! Geniet samen met uw genodigden van een heerlijk zomermoment. Voor al uw evenementen : verjaardagen, huwelijk, personeelsfeesten, family day… Ons team verplaatst zich met alle nodige materiaal. Zo kunt U in alle rust samen met uw genodigden van de gezelligheid genieten. Stel U de goede sfeer voor, de lekkere geuren, gegrild’ en kwaliteitsvol vlees : succes gegarandeerd ! Ontdek onze barbecue formule.

Buffet
Een buffet is de perfecte oplossing. Iederen vindt er zijn voorkeur in terug. Ideaal voor een verjaardagsfeest, huwelijksreceptie, personeelsfeest of andere evenementen. Ontdek al onze formules. Onze lokale en verse producten garanderen er kwaliteitsvolle en lekkere gerechten.

Levering
Voor al uw private of professionele bestellingen, voor grote en kleine events, beschikken we over een leveringsdienst op maat. Ontdek onze verschillende lekkere en gezonde formules: cocktail, buffet, bowl, box, dessert en nog veel meer! Het staat u ook vrij om uw bestellingen rechtstreeks in onze ateliers te komen afhalen. Op aanvraag kan er extra materiaal voorzien worden bij de bestelling (glazen, statafels, kommen, ijsblokjes enz.).

Seminarie
De hele dag door bieden wij oplossingen op maat zodat uw medewerkers of klanten met volle teugen van hun dag kunnen genieten. Van het ontbijt over de lunch tot het slotdiner: wij worden uw exclusieve partner!