Onze keuken

Om hoogwaardige en creatieve gerechten te garanderen, werken onze koks uitsluitend met seizoensproducten en met de beste leveranciers van zorgvuldig uitgekozen producten. Kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen, bewaarmiddelen en gehydrogeneerde producten hebben hierin uiteraard geen plaats. We organiseren al onze events met minstens 20% producten die afkomstig zijn uit de biologische landbouw.

Onze keuken

Om hoogwaardige en creatieve gerechten te garanderen, werken onze koks uitsluitend met seizoensproducten en met de beste leveranciers van zorgvuldig uitgekozen producten. Kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen, bewaarmiddelen en gehydrogeneerde producten hebben hierin uiteraard geen plaats. We organiseren al onze events met minstens 20% producten die afkomstig zijn uit de biologische landbouw.

arthur

Arthur Renwart begon zijn opleiding op 15-jarige leeftijd bij Eric Martin in Lavaux-Sainte-Anne (1 Michelin-ster) om die uiteindelijk af te ronden in Brussel in restaurant L’Idiot du Village bij Alain Gascoin. Hij kreeg zijn eerste job als keukenhulp in La Villa Lorraine (2 Michelin-sterren) om daarna chef de partie te worden in Londen, in The Waterside Inn, bij Michel Roux (3 Michelin-sterren). Hij sloot zich als chef de partie vervolgens aan bij het team van David Martin (winnaar van Prosper Montagné) in het gastronomische restaurant L’Epicerie van hotel Le Méridien (5 sterren) in Brussel. Zijn streven naar uitmuntendheid voert hem naar Le Chalet de la Fôret (2 Michelin-sterren), waar hij aan de slag gaat als chef de partie en vervolgens souschef. Hij werkt een jaar later, in 2002, mee aan de opening van restaurant Rouge Tomate als souschef, om daarna in geen tijd eerste kok te worden. In 2004 werkt hij mee aan de opening van Natural Caffè. Hij zal er vijf jaar gedelegeerd bestuurder zijn. In 2009 richt Arthur Renwart Artfood Traiteur op, met de liefde voor degelijk werk als absolute meerwaarde.

Galerij