Onze keuken

Om hoogwaardige en creatieve gerechten te garanderen, werken onze koks uitsluitend met seizoensproducten en met de beste leveranciers van zorgvuldig uitgekozen producten. Kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen, bewaarmiddelen en gehydrogeneerde producten hebben hierin uiteraard geen plaats. We organiseren al onze events met minstens 20% producten die afkomstig zijn uit de biologische landbouw.

Onze keuken

Om hoogwaardige en creatieve gerechten te garanderen, werken onze koks uitsluitend met seizoensproducten en met de beste leveranciers van zorgvuldig uitgekozen producten. Kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen, bewaarmiddelen en gehydrogeneerde producten hebben hierin uiteraard geen plaats. We organiseren al onze events met minstens 20% producten die afkomstig zijn uit de biologische landbouw.

Onze koks

Cédric Gadonna en Arthur Renwart werken samen in de keuken en staan er aan het hoofd van een tiental professionele koks, waaronder twee banketbakkers. Ze deden ervaring op in de grootste sterrenrestaurants en bundelen nu hun talenten om vindingrijke en verfijnde menu’s samen te stellen. Iedere dag opnieuw geven ze het beste van zichzelf om van de events die u hen toevertrouwt een groot succes te maken.

arthur

Arthur Renwart begon zijn opleiding op 15-jarige leeftijd bij Eric Martin in Lavaux-Sainte-Anne (1 Michelin-ster) om die uiteindelijk af te ronden in Brussel in restaurant L’Idiot du Village bij Alain Gascoin. Hij kreeg zijn eerste job als keukenhulp in La Villa Lorraine (2 Michelin-sterren) om daarna chef de partie te worden in Londen, in The Waterside Inn, bij Michel Roux (3 Michelin-sterren). Hij sloot zich als chef de partie vervolgens aan bij het team van David Martin (winnaar van Prosper Montagné) in het gastronomische restaurant L’Epicerie van hotel Le Méridien (5 sterren) in Brussel. Zijn streven naar uitmuntendheid voert hem naar Le Chalet de la Fôret (2 Michelin-sterren), waar hij aan de slag gaat als chef de partie en vervolgens souschef. Hij werkt een jaar later, in 2002, mee aan de opening van restaurant Rouge Tomate als souschef, om daarna in geen tijd eerste kok te worden. In 2004 werkt hij mee aan de opening van Natural Caffè. Hij zal er vijf jaar gedelegeerd bestuurder zijn. In 2009 richt Arthur Renwart Artfood Traiteur op, met de liefde voor degelijk werk als absolute meerwaarde.

cedric

Cédric Gadonna leerde de eerste kneepjes van het vak in de keuken van zijn moeder. Hij is nieuwsgierig, veelzijdig en vooral een fijnproever. De liefde voor lekker eten werd hem met de paplepel ingegeven.
Na een opleiding aan de hotelschool start Cédric aan zijn carrière bij de grote koks van Trois Gros. Hij komt al snel aan het hoofd van grote restaurants en een befaamde traiteur te staan.
Zijn reizen, ervaringen en de jaren die verstrijken vormen zijn ontdekkingszin en kennis over de bewerking van producten. Hij kan er nu echt alle kanten mee uit, met altijd het grootste respect voor het oorspronkelijke product, om tot een explosie van smaken en geuren te komen. De producten moeten van topkwaliteit zijn. Cédric trekt graag naar biologische producenten uit de streek om ze zelf met de grootste zorg uit te kiezen.
Zijn kernwoorden: feeling, emotie, samenzijn, genieten, delen, gezelligheid en levensgenot, maar ook precisie en discipline, een visie waarmee hij zijn keukenteam bezielt.
Zijn waarden kwamen perfect overeen met die van Artfood, waar hij zich enthousiast bij aansloot om zijn vakkennis en culinaire, maar altijd beheerste stoutmoedigheid te delen.

Galerij