Wie zijn we ?

Artfood traiteur werd in 2009 boven de doopvont gehouden door Arthur Renwart en is een eigentijds huis dat wordt gedreven door uitmuntendheid, passie en creativiteit, met een menselijke en ecoverantwoorde visie.Door gastronomie te combineren met moderniteit en originele menu’s en concepten maakt Artfood traiteur het verschil op uw uitzonderlijke recepties.

Artfood traiteur is gevestigd in Brussel maar is actief overal in België. Bij u thuis of op een plaats naar keuze, wij zijn de ideale partner voor al uw evenementen.

Privé voor een uitzonderlijk moment tijdens een garden party, een huwelijk, een communie, een cocktail, een verjaardag, een rally … Artfood traiteur vervult al u wensen.Of professioneel voor een seminarie, een galadiner, een walking diner, een team building, een buffet, een barbecue, een personeelsfeest, live cooking, een levering van broodjes, Artfood traiteur voldoet aan al uw eisen.

Artfood Traiteur

put uit al zijn ervaring en creativiteit om van uw event een onvergetelijk, gastronomisch succes te maken. Ons streven om ons als traiteur te onderscheiden, wordt weerspiegeld in de kwaliteit en originaliteit van onze bereidingen en het professionalisme van onze diverse diensten. Originele of klassieke bereidingen, een snufje lef en verbeelding … Dat is wat wij bieden om uw genodigden in de watten te leggen, compleet met een hoogwaardige service op maat!

Bio

Respect voor het milieu, ook een van onze prioriteiten.

Onze diensten services

Wij maken iets unieks van uw evenement.

Onze referenties

Een dienst op maat die voldoet aan uw verlangens.

Galerij

« Seizoensgebonden lekkerijen voor het welzijn van uw gasten. »

Onze WeForest verbintenis

weforest - Artfood traiteur
0
Bomen al geplant