Wie zijn we ?

Artfood Traiteur werd in 2009 opgericht door Arthur Renwart en Eugénie Sarkissiane. Het is een eigentijds huis dat wordt bezield door uitmuntendheid, passie en creativiteit, en wordt gedreven door een menselijke en ecologisch verantwoorde visie.
Het brengt gastronomie en moderne snufjes samen in originele menu’s en concepten. Artfood Traiteur maakt het grote verschil voor uw meest exclusieve recepties.
Artfood Traiteur ligt in Brussel en is uw ideale partner voor al uw evenementen, waar dan ook in België.
Organiseert u voor het werk een seminarie, een galadiner, een walking dinner, een teambuilding, een buffet, een barbecue, kraampjes of een personeelsfeest? Wilt u graag belegde broodjes laten leveren? Of organiseert u in privésfeer een bruiloft, dansavond, tuinfeest, communie, receptie of verjaardag? Artfood Traiteur lost al uw wensen in om van deze grootse gebeurtenissen onvergetelijke momenten te maken.

Artfood Traiteur

put uit al zijn ervaring en creativiteit om van uw event een onvergetelijk, gastronomisch succes te maken. Ons streven om ons als traiteur te onderscheiden, wordt weerspiegeld in de kwaliteit en originaliteit van onze bereidingen en het professionalisme van onze diverse diensten. Originele of klassieke bereidingen, een snufje lef en verbeelding … Dat is wat wij bieden om uw genodigden in de watten te leggen, compleet met een hoogwaardige service op maat!

Bio

Respect voor het milieu, ook een van onze prioriteiten.

Onze diensten services

Wij maken iets unieks van uw evenement.

Onze referenties

Een dienst op maat die voldoet aan uw verlangens.

Onze WeForest verbintenis

0

Bomen al geplant