We kunnen
niet anders dan
ons werk met
zingeving doen.

DNA

Een betekenisvolle
gastronomie.

Bij Artfood, biologische traiteur voor evenementen in Brussel, waken we erover dat onze keuken alles wat leeft, grondstoffen en verschillende ecosystemen respecteert.
Of het nu gaat om bomen, mensen, de bodem of dieren ... we kunnen niet zonder elkaar. Het uitbouwen van kwaliteitsvolle relaties met elkaar en de aarde zijn dus essentieel om de balans te bewaren.
Het is onze missie om een unieke beleving en uitzonderlijke gastronomie aan te bieden die smaak, precisie en innovatie combineert. En dit alles binnen een ethisch en duurzaam model.

Wij geven de voorkeur aan korte ketens, seizoensgebonden voeding en onbewerkte producten. Wij weren artificiële smaakstoffen, kleurstoffen en bewaarmiddelen. Zo zijn we zeker dat onze gerechten vers, kwaliteitsvol en boordevol smaak zitten. Deze aanpak kiezen, betekent ook een stap zetten richting een ethischer consumptiemodel dat respect heeft voor de grondstoffen en het leven op aarde.

Waarden

Drie waarden geven richting
aan alles wat we ondernemen

Excellentie is elke dag het beste van onszelf geven. Met hoge standaarden, oog voor detail en een voortdurende wil om te groeien, zoeken we het juiste evenwicht tussen planeet, mens, klant en team.

Zorg betekent handelen met respect, openheid, luisterbereidheid en consideratie. Het verbindt ons met onze teams, onze partners, de planeet en de kostbare hulpbronnen waarvan we afhankelijk zijn, en ze inspireert elk van onze beslissingen.

Verbondenheid is deel uitmaken en verbinding creëren, binnen het bedrijf én in de samenleving. Verankerd in onze regio en onze gemeenschappen koesteren we duurzame, lokale en authentieke relaties. Intern is het een collectief waarin iedereen zijn plaats, stem en rol heeft; extern bouwen we dynamische relaties op, gebaseerd op uitwisseling, nabijheid en positieve impact.

Marquez les esprits de vos invités.

Stroken onze waarden met die van u?
Laten we eens praten

Artfood, traiteur voor evenementen in Brussel, maakt van uw evenement een uniek moment

Verbintenissen

Onze visie uitdragen en
ons blijven engageren

Onze focus op het milieu, gedragen door de sleutelrol van onze verantwoordelijke duurzaamheid, versterkt onze capaciteit om onze ecologische ambitie met daadkracht en bezieling waar te maken. Een ambitie die ons nauw aan het hart ligt, als geëngageerde en verantwoorde eventcateraar.

green manager
Oriane

MVO-MANAGER

De missie van de MVO-manager is om onze sociale en ecologische engagementen echt te laten leven, door ze diep te verankeren in zowel onze dagelijkse werking als onze strategische keuzes.

" Mijn rol is om onze ecologische en maatschappelijke engagementen te laten leven door ze om te zetten in concrete, duurzame acties die echt verankerd zijn in het dagelijkse leven van Artfood. "

- Oriane -

Artfood, de smaak

van verbintenis

Onze labels en certificeringen

Onze verschillende labels weerspiegelen onze inzet voor het milieu en de maatschappij en vormen de kern van ons bedrijf. Wij kunnen niet anders dan ons vak uitoefenen in balans met dat wat de aarde ons te bieden heeft.

logo Het label Ecodynamische Onderneming

Het label Ecodynamische Onderneming

Elke dag een ecologische aanpak garanderen.

logo Het label Certisys

Het label Certisys

Volledige transparantie over de herkomst van onze biologische producten.

logo WEFOREST

WEFOREST

Bijdragen aan een evenwichtige biodiversiteit via herbebossing.

logo RECYCLO

RECYCLO

Ons organisch afval verzamelen en composteren in een stedelijke omgeving.

logo VOEDSELDONATIE

VOEDSELDONATIE

De voedselveiligheid verzekeren.

logo Good Food

Good Food

Steeds beter presteren

logo SMILEY

SMILEY

We onderscheiden ons met een duurzame aanpak.

logo DE GREEN DEAL STADSLOGISTIEK

DE GREEN DEAL STADSLOGISTIEK

De ecologische impact van stedelijk goederenvervoer beperken

Toegewijde keuken,
in harmonie met de aarde.

Toegewijde keuken,
in harmonie met de aarde.

Artfood biedt cateringdiensten aan in Brussel, Waals-Brabant, Vlaams-Brabant en elders in België en in het buitenland.