Onze diensten

Wij maken uw event uniek.
Onze professionele teams doen er alles aan om u een attente en persoonlijke service te garanderen. Wij bieden u alle ondersteuning die u nodig hebt, en dat zowel in de planning als op de grote dag zelf.
Wij denken uw event volledig op maat uit, met een decoratieservice die zelfs uw strengste eisen inlost.

null

Bruiloft

De mooiste dag van uw leven. Drink, receptie, gastronomisch diner, walking buffet buiten, … Wij bieden u talloze oplossingen op maat van uw wensen, waarin sfeer en verfijning centraal staan. U mag op beide oren slapen: dankzij onze professionele aanpak, ervaring en toewijding maken wij van uw bruiloft een groot succes.

null

Walking Dinner

Deze formule leent zich voor diverse events en staat garant voor een heel gemoedelijke sfeer waarin iedereen naar wens zijn bord kan samenstellen. Afhankelijk van uw thema bieden wij een gevarieerd aanbod buffetten of kraampjes met traditionele of creatieve bereidingen die kwaliteit, verfijning en versheid verenigen, voor voldoende hoeveelheden en een weloverwogen prijs.

null

Seminarie

De hele dag door bieden wij oplossingen op maat zodat uw medewerkers of klanten met volle teugen van hun dag kunnen genieten. Van het ontbijt over de lunch tot het slotdiner: wij worden uw exclusieve partner!

null

Cocktail

De genodigden genieten rechtopstaand van het event en doen zich te goed aan champagne, hapjes, glaasjes, bordjes, … En dat alles in een stijlvolle en relaxte sfeer. Wij bieden all-in formules vanaf € 18 per persoon.

null

Diner

De ideale keuze om uw genodigden op een verfijnde en gastronomische manier te verwennen, en dat vanaf 20 personen op de plaats van uw keuze. Onze koks werken met veel plezier aangepaste menu’s voor u uit.

null

Communie

Voor elke grote gelegenheid en ceremonie bieden wij een reeks menu’s op maat van uw wensen. Wij verenigen vakkennis en discretie zodat deze gebeurtenis werkelijk onvergetelijk wordt.

null

Productlancering

Een inauguratie, de lancering van een nieuw product, een vernissage, … Wij stellen alles in het werk om van uw event een succes te maken

null

Verjaardag

Ontspan. Wij zorgen voor alles, in alle discretie, zodat u met volle teugen van uw feest en uw genodigden kunt genieten. Wij bieden complete formules voor elk moment van uw verjaardag.

null

Bedrijfsfeest

Een personeelsfeest, de verjaardag van het bedrijf of een grote gebeurtenis om te vieren … Wij worden uw bevoorrechte partner om te garanderen dat uw event een succes wordt. Wij bieden talloze formules die naar wens moduleerbaar zijn.

null

Barbecue

Wij zorgen voor alles !
Geniet samen met uw genodigden van een heerlijk zomermoment.
Voor al uw evenementen : verjaardagen, huwelijk, personeelsfeesten, family day… Ons team verplaatst zich met alle nodige materiaal.
Zo kunt U in alle rust samen met uw genodigden van de gezelligheid genieten. Stel U de goede sfeer voor, de lekkere geuren, gegrild’ en kwaliteitsvol vlees : succes gegarandeerd ! Ontdek onze barbecue formule.

null

Buffet

Een buffet is de perfecte oplossing. Iederen vindt er zijn voorkeur in terug. Ideaal voor een verjaardagsfeest, huwelijksreceptie, personeelsfeest of andere evenementen. Ontdek al onze formules. Onze lokale en verse producten garanderen er kwaliteitsvolle en lekkere gerechten.

null

Levering

Een deel van onze kaart is ‘take-away’, zonder dienstverlening, voor uw kleine en grote events. Wij maken uw bestelling met de grootste zorg klaar, of het nu om een buffet, een cocktail of verrassingsbrood gaat. Aan u de keuze om ze af te halen of te laten leveren.